Om oss

Kymar Solutions AS ble stiftet i 2017 under navnet EA Solution. Vår visjon er å være en «non-stop shop» for våre kunder når det gjelder alt fra komponenter til komplette uniter og moduler etter kundens ønske.

I dag er vi en komplett leverandør av spesialprodukter og tjenester til olje- og gassindustrien, marinesektoren og oppdrettsnæringen, og vi holder til på Klepp stasjon på Jæren.

Våre eiere har over 35 års fartstid innenfor offshorebransjen, og våre dyktige fagfolk har høy kompetanse og lang erfaring innenfor bransjene nevnt ovenfor. Dessuten besitter de gode kunnskaper om elektro, automasjon og mekanikk, i tillegg til alt fra kontrollsystemer til mekanisk overhaling av pumper. De har gjennomført alle nødvendige sikkerhetskurs for å kunne reise offshore, og har etter hvert opparbeidet seg erfaringer fra oppdrag over hele verden.

Vi er alltid meget opptatt av at alle våre leveranser skal være av høy kvalitet til riktig pris og leveres til avtalt tid.

I Kymar Solutions er vi opptatt av å ha en konkret og god HMS-politikk, og vi arbeider hver dag for å bli enda bedre på dette området.

Vi har også til enhver tid godkjent FSE kurs med førstehjelptrening.

Siden 2021 har vi vært en del av Kymar Group. Dermed har vi kunnet styrke vår posisjon i markedet med en enda større og bredere produkt- og tjenesteportefølje enn tidligere.